Сохраните в закладки:
*История изменения цены! Указанная стоимость возможно, уже изменилось. Проверить текущую цену - >
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость | Цена |
---|---|---|---|
Aug-15-2025 | 174.15 руб. | 177.61 руб. | 175.5 руб. |
Jul-15-2025 | 141.89 руб. | 144.83 руб. | 142.5 руб. |
Jun-15-2025 | 171.97 руб. | 174.43 руб. | 172.5 руб. |
May-15-2025 | 170.73 руб. | 173.55 руб. | 171.5 руб. |
Apr-15-2025 | 136.60 руб. | 139.64 руб. | 137.5 руб. |
Mar-15-2025 | 167.85 руб. | 170.72 руб. | 168.5 руб. |
Feb-15-2025 | 166.80 руб. | 169.87 руб. | 167.5 руб. |
Jan-15-2025 | 164.59 руб. | 167.25 руб. | 165.5 руб. |
Новые товары
Характеристики
Описание товара
Type1 host + standard 5 lines
Type2 CW line (no host)
Type3 K head hand line (no host)
Import AdvancedFIDI FT-232RL USB interface chip,Plug and Play,Completed Cable for Heavy Industry and Heavy Materials,Concise interface specification,Complete full modelLINK。
\
\
Standard allocation: Altogether1An interface box,5Root line
\
\
U5-8X7Host1platform,
\
\
USBLine1root(Genuine productHPHewlett-Packard original large magnetic ring true shielding),
\
\
DELLOriginal audio line2root(True shielding),
\
\
Professional customizationDATAData line1root(True shielding),
\
\
CATRemote control line1root(True shielding)。
\
By absorbing vast amountsHAMSuggestions for Rationalization and Improvement,BH4TDVCombining abundant manufacturing experience,Responding to the International Mainstream Plug and Play Concept,Strengthening Design,Optimizing interfaces,Introduction2019new editionMINI link U5Radio Communicator,Plug and Play,Small and portable,Compatible with multiple working modes,,Suitable for various application environments。
\
\
\
\
Full Software Support:
\
HRD\\DM780\\LOGG32NIMM\\WriteLog\\ECHOLINK\\pasyPal\\SSTV\\Cw_player\\APRS\\AGWTracker\\MMTTY\\MMVARI\\MIXWetc.。
\
\
\
\
\
\
\
\
Brief introduction to performance:
\
*High-grade imported originalFIDI FT-232RL USBinterface chip
\
\
*Patch Technology
\
\
*Original import6N137Optical Coupler for High Speed Communication,Communication rate is as high as115200。
\
\
*Matching mechanism finished product data cable connection cable,Plug and Play
\
\
\
\
*Radio remote control interface support:All Photoelectric Isolation,CATRemote control support115200Stable High Speed Communication
\
\
\
\
*Complete signal support:ContainTXD\\RXD\\RTS\\DTR\\CTSsignal。
\
\
*SupportSQLcontrol,CTSSignal introduction
\
\
*Specially customized high quality audio isolation transformer,Shielded isolation,Silence of communication
\
\
*Plug and Play,No settings required,No need for external power supply
\
\
*Standardized speech/Data Radio Interface:DATA(MINI DIN 6Specifications)
\
\
*StandardizationCATRemote control interface:CAT(MINI DIN 8Specifications)
\
\
*Professional Wave Peak Welding Processing,Higher technological level。
\
\
*Digital and Analog Optimized Ground Wiring Structure。
\
\
\
\
\
\
Support Radio Model:
\
\
YAESU: FT-891 FT-991 FT-817\\857\\897\\7800\\8800\\8900\\100Detc.
\
\
ICOMSupport: IC-2710、2720、2820and703(onlydataInterface,PACKET)、706(onlydataInterface,PACKET)、7000(onlydataInterface,PACKET)etc.
\
\
KENWOODSupport:TM-V71,TS-480(onlyDATA)etc.
\
\
Hand stand:Support
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
Wiring diagram:
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
Examples of application wiring:
\
\
\
\
FT-817 857 897 Use onlyCATExample。
\
\
\
\
\
\
\
\
FT-817 857 897 Use onlyCWExample。
\
\
\
\
\
\
\
\
FT-817 857 897 Use onlyDATAExample。
\
\
FT-7800\\8800\\8900\\100Detc.UVradio station,ICOM: IC-2710、2720、2820and703(onlyUV)、706(onlyUV)、7000(onlyUV)etc.Same connection。
\
\
\
\
\
\
Examples of Jianwu Compatible Handstand Connection。
\
\
\
\
Common problemFAQ:
\
\
1、U5OfDTR\\RTSHow to Set Up?
\
answer:Connector itself does not require any settings,Various kinds of application software settingsRTS=PTT,DTR=CW,CTS=SQL(When needed)。
\
\
\
\
2、How to DevelopCW?
\
\
answer:U5OfCWThe output of the port is equivalent to the output of the on-off signal of a hand key contact.,By computer softwareDTRsignal control,UseCWLine(Pull-out audio line,Equivalent to audio line)ConnectCWAnd radio key port,Radio Hand Key Mode,All Kinds of Software Settings for Delivery and ReportingCW=DTR。
\
\
\
\
3、Use817、857、897radio station,HRDUnable to connect in,Display frequency?
\
\
answer:HRDinUSBSelect the right port number,It is not clear whether the port number is selected automatically or checked in the Device Manager.。Communication Rate Selection,Should be consistent with the radio's own rate settings,FT-897radio station19Number menu view or adjustment。radio station20Number menu should be set toCAT。
\
\
If the driver is installedUSBPort number greater than10,Should be set in Device ManagerUSBPort number<10,asCOM2。
\
\
MatchingCATThe line is square.,Partial radioCATDeep socket,Maybe you can't get to the bottom.,Make bad contact,Cut a little off properlyCATPlastics at the square edge of cables,Make cables plug in to the bottom。
\
\
All the above checks are correct.,Still unable to connect to computer,Check the radio stationCATSocket13.8VWhether the power supply has output or not(radio stationCATReference for pin definition of interfaceFT-857DEnglish Manual32page),No output,Check and replace the small built-in safety resistor of the radio。
\
\
\
\
3A、I useHRDSoftware,FT-897Dradio station,Frequency can be displayed correctly,But the connectionHRDRadioPTTlaunch?
\
\
answer:RTS、DTRDon't tick,RTSHook,After connectionPTTTrigger radio long hair。
\
\
\
\
3B、I useHRD,Each use,Sometimes find the port number normal connection display frequency,Sometimes the port number is not found.,RestartHRDThere's another port number.,What is the problem??
\
\
answer:andHRDSoftware related,Need to connect firstUSB,Open backHRDSoftware,otherwiseHRDUnretrievableUSBPort number。
\
\
\
\
4、HRDIn softwareCWSet up?
\
branch2Species Settings:
\
1、KeyingCW: chooseCW,“MODES+IDS”InstallationKEYPort and keyed outputDTRCheck。if needPTT,Checklist“USE PTT”。
\
2、Audio NewspaperCW: chooseMCW,SelectionPTT=RTS,Or turn on the radio voice control。
\
\
\
\
4a、I useHRDSoftware,FT-897Dradio station,Frequency can be displayed correctly,useDM780Software,PSK31、SSTVEqual acceptability,But it could not be launched.,How to Set Up?
\
\
answer:DM780The software includes2Various modes of controlPTTlaunch,One is command mode.(Require radio support),One isRTSSignal control mode。Software defaults to command mode。
\
\
1)Command Mode Control RadioPTT,The premise is that the station is already there.HRDDisplay frequency in the starting interface,And the radio supports command controlPTT。
\
\
stayDM780Medium pressF8,Left List SelectionPTT,Select the middle item on the rightHRD,And set up,Once set up, there will beTXIcon display。
\
\
2) HRDDefault command control radioPTT,If the radio does not support command mode,OptionalRTSsignal controlPTTlaunch。
\
\
stayHRDFrequency Operating Main Interface,PressF8,Left List SelectionCOM PROT TX,RightCOM PROT PIN chooseRTS。
\
\
\
\
\
\
\
\
\
5、I useU5 LINK YAESUSmall box,ConnectFT-817,PKTMode,Possible control of launch,But the platform was silent.,feelDATALoose line?
\
\
answer:MatchingDATAThe line is square.,Partial radioDATADeep socket,Maybe you can't get to the bottom.,Make bad contact,Cut a little off properlyDATAPlastics at the square edge of cables。
\
\
\
\
6、How do I testU5 LINKIs the Audio Transceiver Circuit Normal?
\
\
answer:Pull outLINKAll connections,LINK SPAnd computersSPConnect with Audio Wire,Turn up the volume of the computer,Computer Plays a SectionMP3,LINK MICConnect a computer headset,Find a small capacitor or wire,Short connectionLINK OfDATASocket1、5foot,Audio signal circuit is normal when headphones have music。
7、UseDATAInterfaceFT-897D,stayUVSection can control launch,No signal output?
\
\
answer:Reference resourcesFT-897DEnglish Manual37page,PressMODEMode key switch toPKTPattern,herePKTMark Lighting,Switch from the radio internal electronic switch toDATAInterface。
\
\
\
\
\
\
8、U5 for YAESUHow to Connect Connector to Handstand?Which platform do you support??
\
Jianwu compatible interface、YAESUHand stand、MOTOHandstands are available。amongYAESUHand stand、MOTOHand standU5 LINKThere are jumpers to choose from。
\
\
If usedU5 for ICOMConnector Connecting Handstand,Need to be separately fromACCAccess5VAbout Power Supply,For triggeringPTTUse。
\
\
\
\
9、U5 LINKConnect desktop computers and radio stations,The original desktop computerSSTVNormal transceiver,Now connect to your laptop,Normal transmission,Received image tilted or unacceptable,What's the problem??
\
\
answer:andLINKIrrelevant,You'll find that you can't pass.LINK,2A computer and a sound card direct audio line cross-connect the two sound cards.,MIC-SP,SP-MIC,Similarly unable to decode。
\
\
This phenomenon is related to the sound card clock.,Clocks on different sound cards will vary slightly.,Sampling frequency offset due to clock difference,Cause decoding difficulty or impossibility。
\
\
Meet this problem,Use2A computer,Docking of Double Voice Card with Audio Wire,MIC-SP,SP-MIC。2Every computer is turned on.SSTVSoftware,Selection of Launch Test Frequency1900,Transmit Test Audio,Receiving computer to observe whether the peak of audio sampling is1900,If different,option---Set upMMSSTV--Other---Clock,Choose different clocks,Correct sampling frequency。
\
\
There are also some software that uses sound card decoding.,asAPRSetc.,Sound card clocks are different,It can also cause situations where decoding is not possible.,You need to see if there are clock adjustment options in the application.,If there is no option,Hardware is the only optionTNCDecode。
\
\
\
\
\
\
\
\
10、UseDATAInterface ConnectionFT-450,When launching,Radio automatic jump-overCWPattern?How to Connect Remote Control Frequency?
\
\
answer:Reference resourcesFT-450English Manual No.73page,According to the radioMODEmode key,Switch to RadioDATAInterface,At this time the radio stationDATAMark Lighting。
\
\
FT-450The remote control frequency still uses the original radio.RS-232CInterface,Connecting Computer Serial Port with Serial Port Line。Or useFT-450Special Edition,Occupy only computers1individualUSBport。
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
11、FT-950radio station,Unable to triggerPTTlaunch?
\
\
answer:Be used forFT-950time,Explanation before ordering950use,A trigger will be added to the shipment.PTTRelay for use。This service has been discontinued,Will be launchedFT-950AppropriativeLINK。
\
\
\
\
12、IntegrationUSBsound card,In this way, the connection to the computer can be omitted.2Root audio line,Is this considered??
\
\
answer:For the time being,Several commonly used models from the marketUSBTest experiment of sound card,UseUSBSound cards make application settings more cumbersome,Some software usesUSBSound Card Can't Decode,Several main phenomena encountered in testing after interference:Suddenly there was no sound.、Sudden distortion,The voice has opposite left and right vocal tracts,At the same time, the probability of damage is relatively high. ,There are also some faults that are relatively hidden.,Make it more difficult to exclude。If you meetUSBSound Card Failure,Can quickly find problems and solve them,Otherwise, it is not recommended to use it.。
\
\
\
\
13、USB Interfaces andRS-232CWhich is the stability of serial port??
\
\
answer:A cliche question,In the field of industry, there are long-standing conclusions.,Current MarketUSBturnRS232CSerial port devices are not nativeRS232CSerial Port Stability(Electromagnetic interference environment),But the paradox is that almost everyone is using a laptop to control the radio.,Nowadays, notebook computers almost do not provide native computers.RS232CSerial interface。
\
\
\
\
14、I control the radio out of control,How to deal with it?
\
\
answer:Environment Frequently Occurring and Using Skytone。
\
\
USBPoints for Attention in Port Use:
\
\
USBIt is a mixed signal of digital and analog for high-speed communication.,So relative to the ordinary232Serial port is very sensitive,Radio Emission and Leakage Radio Frequency Waves Will AffectPCandPCPeripheral(asUSB)Normal work。
\
\
1A Simple Verification Method to Explain the Problem,Reduce the power of the handstand toL,nearUSBMouse Press Launch,Computer cursor position flies away immediately or fails to move,Need to be re-pluggedUSBMouse CauseUSBEquipment reset。
\
\
therefore,Strong radio frequency interference also causes communicatorsUSBPort out of control、No response。
\
\
Frequently-usedUSB-232(TTL)Conversion chip models includeFT-232RL、CP2102、PL2303etc.。Either chip will suffer from electromagnetic interference and communication failure.。
\
\
In the environment of strong electromagnetic interference,Recommended useRS-232Serial port radio connector。
\
\
Handling Method of Port Out of Control: ReconnectionUSBport,And restart the application software。
\
\
Trying to improve:(1-5Item focus)
\
\
1、Good grounding of radio and power supply,Poor grounding,Increased radio frequency interference of radio equipment
\
\
2、radio station、Power Supply for Radio、Computer、The same ground wire should be connected,Maintain good grounding contact。
\
\
3、Adjusting Antenna Resonance,Reducing standing wave,Avoiding High Standing Wave Emission,Reduced pairUSBAnd interference of computer and other equipment,At the same time prolong the service life of radio station,Large standing wave emission will also cause unnecessary damage to radio power amplifier components.
\
\
Avoid using sky tone as much as possible,Natural resonance of antenna,It is unavoidable to use sky tone.,Pay attention to the installation position of the sky dial(Reference to Skytone Manual),Minimizing standing wave。
\
\
4、USBLine、Audio line、Data line、Magnetically clamped ring on remote control cable。
\
\
5、Distance between Communicator and Radio,Radio antennas and communicators must be kept at least1Distance over meters(Emission power2Wtime),The bigger the transmitting power is,Distance should be increased accordingly,Until it doesn't matter.。
\
\
6、External antenna(For example, magnetic sucker antenna pedestal with extension line)
\
\
7、Check the radio feeder connector,welding、Firm connection,Reduce leaks
\
\
8、Using Linear Power Supply to Power the Radio
\
\
9、Laptops can try to work with only laptop batteries
\
\
\
\
\
\
Очень нужная вещь в каждом доме. заказала себе 3 штуки, так как у нас очень много лекарств дома и они... Читать отзыв полностью...
Скажу буквально в двух словах, — серьги просто отличные. На сто процентов осталась довольна своей покупкой. Выглядядт стильно, плюс качество... Читать отзыв полностью...
ZPW Ebike Store продавец мошенник! в чате сообщает, что все хорошо, товар есть. далее пишет, что много заказов и надо... Читать отзыв полностью...
Это стильные серьги-гвоздики, скажу, что довольна своей покупкой на все сто процентов. Качество реально неплохое, если сказать вкратце. Также хочу... Читать отзыв полностью...
Серьги просто замечательные, по-другому и не скажешь. Я была удивлена, когда их получила. Они выглядят даже круче, чем на фото.... Читать отзыв полностью...
Электромагнитный клапан NORGREN D-32545 24V Резьба1/2 -10 шт. Клапан коллектор водяной NORGREN SPCZ/M4121073 Резьба 3/8 -4 шт.... Читать отзыв полностью...
Классные трусики... Читать отзыв полностью...